Kontakt
Följ oss
Trygghet
2023-01-10

Tosito öppnar co-working space på nya området Kärnekulla i Habo!

Fastighetsbolaget Tosito fortsätter att utveckla nya området Kärnekulla i Habo. Nu påbörjas byggnationen av ett co-working space vid namn Mötesplats Kärnekulla i kvarter Harven, samma kvarter som gymmet STC öppnat i.

Som ett led i att öka attraktiviteten för Kärnekulla etablerar Tosito Mötesplats Kärnekulla för att öka servicen för boende och besökande till området.

Mötesplats Kärnekulla erbjuder flexibla kontorslösningar i en inspirerande miljö. Det finns två olika medlemskap där man kan välja mellan att hyra ett eget kontor eller hyra tillgång till den gemensamma loungeytan. Som hyresgäst får man även fri träning hos grannen STC.  Utöver arbetsplatser kommer Mötesplats Kärnekulla ge möjligheter till plats för styrelsemöten, årsmöten och företagsevent med mera. Uthyrningen är påbörjad och inflyttning är 1 juni.

-Det finns en stor entreprenörsanda i Habo och vi vill skapa en samlingsplats för företag som inte har behov av att hyra ett eget större kontor. Vi ser fram emot att Mötesplats Kärnekulla blir en knytpunkt i Habo där lokala aktörer kan träffas och inspireras av varandra. Lokalen erbjuder även möjlighet till större samlingar och event säger Tommy Fritz, VD Tosito.

Fakta Kärnekulla
Området Kärnekulla förvärvades av Tosito år 2020 med målet om att skapa ett nytt 5-minuters -område som bidrar till Habos utveckling. Sedan 2020 har cirka 100 bostäder färdigställts, livsmedelsbutiken Willys öppnat och träningsanläggning STC öppnat. Under 2023 färdigställs även restaurangområdet, skola,  förskola och idrottshall.

För mer information,

Tommy Fritz, VD Tosito
0708-31 71 71
tommy@tosito.se

« Till nyhetsarkivet