Kontakt
Följ oss
Trygghet

Med hjärtat i Jönköping!

Vi är ett engagerat fastighetsbolag som är aktiva i Jönköping, Göteborg och Linköping. Vi har vårt hjärta och största del av vårt fastighetsbestånd i Jönköping. I nuläget är vi aktiva inom tre stora stadsdelsprojekt i Jönköping, Munksjöstaden, Strandängen samt Kärnekulla i Habo.

Att våra kunder trivs är det viktigaste för oss – därför har vi ständigt fokus på personligt engagemang och hög service. Vi utvecklar och förvaltar våra fastigheter på ett hållbart sätt, med hänsyn till miljö och omvärld. Vi arbetar också aktivt för att bidra till den långsiktiga utvecklingen av hela Jönköping.

Vision

Vi vill skapa personliga och moderna hem som underlättar människors vardag. Hem som förenar citypuls med naturnära upplevelser. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka.

Kort om oss

Total uthyrningsbar yta: 140 000 kvm
Antal medarbetare: 16 personer
Geografisk marknad: Jönköping, Göteborg, Linköping och Skövde.
Grundades: 2004
Ägare: Stig-Olof Simonsson & Tommy Fritz
Fastighetsvärde: 3,7 Mdkr
Projektportfölj: 3476 byggrätter bostad, 15 800 kvm kommersiell yta samt 140 000 kvm logistik/industri.
Dotterbolag: Tolust som ägs tillsammans med Lustgården

Ägarstruktur

Tosito grundades 2004 av Stig-Olof Simonsson , Tommy Fritz och Thord Johansson, idag ägs Tosito av Stig-Olof Simonsson och Tommy Fritz via bolag. Tosito ingår i den privatägda Simonssongruppen där Stig-Olof Simonsson är huvudägare.

Genom Simonssongruppen har Tosito en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer som är verksamma inom olika branscher, något som också våra kunder kan dra nytta av på olika sätt. Simonssongruppens ambition är att växa ytterligare, såväl organiskt som genom företagsförvärv. Vi är måna om den företagskultur som byggts upp inom koncernen, präglad av värme och ödmjukhet mellan såväl medarbetare som i våra kundrelationer.

För mer information om Simonssongruppen besök simonssongruppen.se.