Kontakt
Följ oss
Trygghet
2023-05-15

Nybergs Bil storsatsar på begagnat i Tositos lokaler på Kärnekulla i Habo

Nybergs Bil storsatsar på begagnat i Tositos lokaler på Kärnekulla i Habo!

Fastighetsbolaget Tosito har skrivit hyreskontrakt med Nybergs Bil om en lokal för bilhall på Kärnekulla i Habo. Lokalen som är 2079 kvm byggstartades under 2022 och står färdig för inflytt.

Planerad öppning av bilhallen är efter sommaren.

Nybergs Bil har funnits sedan 1975 och verkar sedan tidigare i orterna Jönköping och Nässjö med cirka 140 anställda. I Habo kommer de att erbjuda ett stort utbud av begagnade bilar.

-Vår strategi är att växa lokalt och vi vill vara ett självklart och attraktivt val, när det gäller bilköp. Med denna satsning får vi möjlighet att bredda vårt utbud av begagnade bilar i en fantastisk fin bilhall och växa på en mycket intressant och expansiv ort som Habo. Vi är både glada och stola över att tillsammans med Tosito fått till denna möjlighet och ser verkligen fram emot att utöka vår närvaro i vår region, säger Robert Bloom, VD på Nybergs Bil.

-Vi är väldigt glada över att Nybergs Bil väljer att satsa tillsammans med oss på Kärnekulla i Habo. De blir en viktigt pusselbit på området och vi ser fram emot deras öppning efter sommaren. Vi har bra relation med dem sedan tidigare då vi bland annat har ett gemensamt planerat bostadsprojekt i centrala Jönköping. Vi ser fram emot att utöka samarbetet ytterligare säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

Fakta Nybergs Bil
Nybergs Bil är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, Maxus, LEVC och BYD. De har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård.

För mer information,

Tommy Fritz, VD Tosito
0708-31 71 71
tommy@tosito.se

Robert Bloom, VD Nybergs Bil
036-30 46 01
robert.bloom@nybergsbil.se

« Till nyhetsarkivet