Kontakt
Följ oss
Trygghet
2022-08-16

Tosito är ny finansiell partner till Hv71!

HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. ”Tosito är ett känt och offensivt företag och vi är väldigt glada över att de är med oss som en långsiktig medspelare”, säger Anders Wilander, ordförande i HV71.

Kinnarps AB var den part som hjälpte HV71 att bygga den nya arenan år 2000 och har sedan dess varit en finansiell partner till HV71. Nu avslutas det samarbetet och idag kan föreningen presentera en ny långsiktig partner i form av Tosito.

-Vi tackar Kinnarps för ett långt och mycket givande samarbete. Nu kommer Tosito in och är precis som HV71, ett känt och offensivt företag i Vätterbygden med omnejd. För vår del betyder Tositos kunskaper inom fastighetsbranschen att vi med professionell hjälp kommer att kunna utveckla Husqvarna Garden till att bli en ännu bättre arena och den naturliga mötesplatsen för alla hockeyälskare, säger Anders Wilander, ordförande i HV71.

Tommy Fritz har ett förflutet i HV71 både som spelare och klubbdirektör. Idag är han VD och delägare i Tosito och ser fram emot ett långt samarbete mellan föreningen och fastighetsbolaget.

-Vi brinner för lokalt samhällsengagemang och har sedan lång tid varit sponsor till HV71 då de är viktig organisation för staden Jönköping. Husqvarna Garden är en av Jönköpings största samlingsplatser och HV71 har ett starkt varumärke i idrotts-Sverige. Vi vill med vår satsning bli en del av HV71:s långsiktiga utveckling med mål om att bidra till sportsliga framgångar samt locka ännu fler till Husqvarna Garden för ökad gemenskap i alla åldrar säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

Om Tosito: Tosito är ett engagerat fastighetsbolag med hjärtat i Jönköping. Bolaget är även aktivt i Linköping, Göteborg och Skövde. Tositos mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill besöka, bo & arbeta i.

 

För mer information,

Anders Wilander, ordförande Hv71
+46 705-57 75 34
anders.wilander@hv71.se

Tommy Fritz, VD på Tosito
+ 46 708 31 71 71
tommy@tosito.se

« Till nyhetsarkivet