Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Thulevägen 2

Kontor, lager 160 m²

Lokaltyp
Kontor, lager
Adress
Thulevägen 2, 561 32, Huskvarna
Storlek
160 m²
Beteckning
Utkastet
Byggår
1963
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
BV
Hyra kvm/år
1300kr
Dokument & Länkar

Fastighetsbeskrivning

Ledigt kontor i Vättersnäs Huskvarna. Lokalen är 160 kvm och har goda möjligheter till att anpassa lokalen efter behov. Snabbt tillträde erbjuds.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Huskvarna/Vättersnäs
  • LokalbeskrivningUtkastet 3 har endast ett ledigt kontor nu i Vätternäs, Huskvarna. Med sina 160 kvm finns det goda möjligheter för att kunna anpassa lokalen efter önskat behov. På våning 2 finner man en kontorsyta om 130 kvm. På källarplan omklädning & dusch om 30 kvm. Lokalen är perfekt för dig som snabbt vill hitta en plats att bedriva din verksamhet på, med ett bra läge. Goda möjligheter till buss förbindelser från Huskvarna in till centrala Jönköping. Parkering finns i anslutning till fastigheten.
  • OmgivningLokalen är perfekt för dig som vill nyttja kontor och lokal på samlat ställe, med ett bra läge.
  • KommunikationerGoda möjligheter till buss förbindelser in till centrala Jönköping.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.