Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Terminalgatan

Industri, lager 5000 - 80000 m²

Lokaltyp
Industri, lager
Adress
Terminalgatan, 571 34, Nässjö
Storlek
5000 - 80000 m²
Beteckning
Nässjö
Byggår
Nyproduktion
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns intill fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra kvm/år
700kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig lagerlokal i nyproduktion i Nässjö. 80 000 kvm lageryta. Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeNässjö/Nässjö/
  • LokalbeskrivningLedig lagerlokal, 80 000 kvm Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge. Här går Riksväg 40 som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping city når man på ca 25 minuter. Andra företag i området är Intersport (centrallager) Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.
  • OmgivningPrecis intill stambanan finns PostNord med verksamhet inom bred- och paketsortering samt ett åkeri. Andra företag i området är Intersport (centrallager) Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.
  • KommunikationerRiksväg 40 går till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping city når man på ca 25 minuter.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.