Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Terminalgatan

Industri, lager 80000 m²

Ledig lagerlokal i nyproduktion i Nässjö

Lager 2 & 3, Nässjö

Lokaltyp
Industri, lager
Adress
Terminalgatan, 571 34, Nässjö
Storlek
80000 m²
Beteckning
Nässjö
Byggår
Nyproduktion
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns intill fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse

Lokalbeskrivning

80000 kvm ledig lageryta. Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge.

Fastighetsbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeNässjö/Nässjö/
  • FastighetsbeskrivningLedig lagerlokal, 80 000 kvm Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge. Här går Riksväg 40 som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping city når man på ca 25 minuter. Precis intill stambanan finns PostNord med verksamhet inom bred- och paketsortering samt ett åkeri. Andra företag i området är Intersport (centrallager) Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.
  • OmgivningPrecis intill stambanan finns PostNord med verksamhet inom bred- och paketsortering samt ett åkeri. Andra företag i området är Intersport (centrallager) Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.
  • KommunikationerRiksväg 40 går till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping city når man på ca 25 minuter.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan