Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Instrumentvägen 2

Industri, lager 3113 m²

Lokaltyp
Industri, lager
Adress
Instrumentvägen 2, 553 02, Jönköping
Storlek
3113 m²
Beteckning
6001
Byggår
2002
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
BV

Fastighetsbeskrivning

Ledig logistik & lagerlokal i attraktiva Ljungarum Jönköping. På Instrumentvägen 2, finns nu ledig logistik & lagerlokal. Med ett attraktivt läge i Ljungarum. Lokalen har mycket goda möjligheter till att anpassa lokalen efter behov.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Ljungarums Industriområde
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Instrumentvägen 2, Ljungarum Jönköping. 3113 kvm logistik & lagerlokal. Goda möjligheter att anpassa lokalen efter behov. Lokalen har en styck lastpall med sju meters takhöjd. Intilliggandes finner man restaurang Z för luncher. Med det attraktiva geografiska läget i Ljungarum finner du närhet till Jönköpings innerstad lättillgängligt. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Bussförbindelser finner man enkelt in till Resecentrum.
  • OmgivningMed en oslagbar geografisk plats med både närhet till Jönköpings innerstad och lättillgängligheten till motorvägarna så tror vi att ni kan hitta er nya plats att verka i!
  • KommunikationerBussförbindelser finner man enkelt in till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.