Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Instrumentvägen 2

Industri, lager 3600 m²

Lokaltyp
Industri, lager
Adress
Instrumentvägen 2, 553 02, Jönköping
Storlek
3600 m²
Beteckning
6001
Byggår
2002
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
BV
Hyra kvm/år
700kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig logistik & lagerlokal i attraktiva Ljungarum Jönköping. På Instrumentvägen 2 finns nu ledig logistik & lagerlokal. Med ett attraktivt läge i Ljungarum. Lokalen har mycket goda möjligheter till att anpassa lokalen efter behov.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Ljungarums Industriområde
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Instrumentvägen 2, Ljungarum Jönköping. 4000 kvm logistik & lagerlokal. Goda möjligheter att anpassa lokalen efter behov. Lokalen har en styck lastpall med sju meters takhöjd. Intilliggandes finner man restaurang Z för luncher. Med det attraktiva geografiska läget i Ljungarum finner du närhet till Jönköpings innerstad lättillgängligt. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Bussförbindelser finner man enkelt in till Resecentrum.
  • OmgivningMed en oslagbar geografisk plats med både närhet till Jönköpings innerstad och lättillgängligheten till motorvägarna så tror vi att ni kan hitta er nya plats att verka i!
  • KommunikationerBussförbindelser finner man enkelt in till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.