Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Bredgränd 5

Lager 193 m²

Lokaltyp
Lager
Adress
Bredgränd 5, 553 20, Jönköping
Storlek
193 m²
Beteckning
912-912-471
Byggår
1973
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra kvm/år
1200kr

Fastighetsbeskrivning

Central belägen ledig lagerlokal på Bredgränd 5. Lagerlokal är 193 kvm, och är utrustad med kök och WC. Väl tilltagen lastplats på baksidan och bra hissmöjligheter. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Bredgränd 5 i centrala Jönköping. Centralt belägen lagerlokal i källarplan, 193 kvm. Lokalen har WC samt kök och matplats. Väl tilltagen lastplats på baksidan och bra hissmöjligheter. Innegård finns tillgänglig för alla hyresgäster. Direkt anslutning till gågatan har du nära till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser. Med det centrala läget till Resecentrum Jönköping går det enkelt att resa vidare med buss och tåg, med god kommunikation.
  • OmgivningNära till gågatan i Jönköping City. Närhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov.
  • KommunikationerNära Resecentrum i Jönköping med buss samt tågförbindelser. Bra kommunikation innerstadsbussar.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.