Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Bredgränd 5

Kontor 432 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Bredgränd 5, 553 20, Jönköping
Storlek
432 m²
Beteckning
912-912-434
Byggår
1973
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra kvm/år
2100kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Bredgränd 5. 432 kvm kontorslokal. Möjlighet anpassa lokalen efter behov. Innegård finns tillgänglig för alla hyresgäster. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Bredgränd 5. Läget är väldigt attraktivt och centralt vid gågatan i Jönköping City. 432 kvm kontorslokal. Möjlighet anpassa lokalen efter behov. Innegård finns tillgänglig för alla hyresgäster. Gågatan Östra Storgatan ligger bredvid lokalen, där finner dy alla faciliteter du önskar för att underlätta din vardag. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser. Med det centrala läget till Resecentrum Jönköping går det enkelt att resa vidare med buss och tåg, med god kommunikation.
  • OmgivningGågatan i Jönköping City. Närhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov.
  • KommunikationerNära Resecentrum Jönköping med buss samt tågförbindelser. Bra kommunikation till innerstadsbussar.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.