Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Trädgårdsgatan 37

Kontor 629 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Trädgårdsgatan 37, 553 16, Jönköping
Storlek
629 m²
Beteckning
Häcken
Byggår
1966
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Finns garage i fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1
Hyra kvm/år
2000kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Trädgårdsgatan 37 Jönköping. Med det centrala läget finner du alla faciliteter du behöver. Lokalen är 660 kvm och har goda möjligheter att anpassa efter behov. Fastigheten byggdes 1966 och förvärvades av Tosito 2004.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Väster City
  • LokalbeskrivningLedig kontorslokal på Trädgårdsgatan 37 Jönköping. 660 kvm kontorslokalen har möjlighet att delas av i två delar samt goda möjligheter att anpassa efter behov. Fastigheten byggdes 1966 och förvärvades av Tosito 2004. Fastigheten har fjärrvärme och har fjärrkyla till komfortventilation. Centralt belägen i Jönköping City med närhet till Jönköping University, restauranger, banker, gym och mycket mer. Nära till Jönköpings Resecentrum med kommunikation för bussar och tåg.
  • OmgivningCentralt belägen i Jönköping City med närhet till Jönköping University, restauranger, banker, gym och mycket mer.
  • KommunikationerNära till Jönköpings Resecentrum med kommunikation med bussar och tåg.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.