Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Trädgårdsgatan 37

Kontor 100 - 660 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Trädgårdsgatan 37, 553 16, Jönköping
Storlek
100 - 660 m²
Beteckning
Häcken
Byggår
1966
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Finns garage i fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1
Hyra kvm/år
2200kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Trädgårdsgatan 37 Jönköping. Med det centrala läget finner du alla faciliteter du behöver. Lokalen är 660 kvm och har goda möjligheter att anpassa efter behov. Fastigheten byggdes 1966 och förvärvades av Tosito 2004.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Väster City
  • LokalbeskrivningLedig kontorslokal på Trädgårdsgatan 37 Jönköping. 660 kvm kontorslokalen har möjlighet att delas av i två delar samt goda möjligheter att anpassa efter behov. Fastigheten byggdes 1966 och förvärvades av Tosito 2004. Värms upp av fjärrvärme och har fjärrkyla till komfortventilation. Fastigheten är sex våningar och enbart kontorslokaler med undantag för två hyreslägenheter. Centralt belägen i Jönköping City med närhet till Myndigheter, Jönköping University, restauranger, banker, gym och många andra faciliteter. Nära till Jönköpings Resecentrum med kommunikation med bussar och tåg.
  • OmgivningCentralt belägen i Jönköping City med närhet till Myndigheter, Jönköping University, restauranger, banker, gym och många andra faciliteter.
  • KommunikationerNära till Jönköpings Resecentrum med kommunikation med bussar och tåg.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.