Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Södra Strandgatan 10

Butik, kontor, övrigt 237 m²

Lokaltyp
Butik, kontor, övrigt
Adress
Södra Strandgatan 10, 553 20, Jönköping
Storlek
237 m²
Beteckning
923-923-422
Byggår
2010
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Inget tillhörande fastigheten men gångavstånd till flertalet centrala parkeringshus.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
2
Hyra kvm/år
3500kr
Fantastisk lokal i Jönköpings bästa läge!

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/Område/Jönköping/
  • LokalbeskrivningMagasinen eller Bauers Brygga som det officiella namnet är, färdigställdes maj 2010. Härliga, vackra byggnader med ett fantastiskt läge mitt i centrala Jönköping. Lokalen har en magisk vy över Munksjön och på våningen under ligger Café och Bistro.
  • OmgivningNärhet till Atollen som är ett nybyggt området på Öster City med butiker, Coop, Systembolaget, Best of Brands, Fabriken etv. Fastigheten har en bedårande utsikt över Munksjön. Hyresgäster i fastigheten, Bryggan Café, Restaurang NEO och La Vue.
  • KommunikationerDirekt anslutning till busstrafik och gångavstånd till Resecentrum.
  • ServiceDirekt närhet till gågatan i Jönköping City med butiker, restauranger och andra faciliteter. Som hyresgäst hos oss blir du en del av kundkonceptet Tosito För Dig! När du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.