Kontakt
Följ oss
Trygghet

Tosito för dig

En extra guldkant på vardagen

När du flyttar in i någon av Tositos bostadsrätter, hyreslägenheter eller lokaler får du alltid mer än ett nytt hem och kontor. Vi vill erbjuda mer än en lägenhet och en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst/kund får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Tosito För Dig – förmåner och erbjudanden

Det bästa vi vet är att göra mer För Dig. Därför har vi skapat ett helt nytt koncept som förgyller din vardag med service i världsklass, unika erbjudanden, event, förmåner, inspirationskvällar och överraskningar.

 

Du måste uppfylla något av nedan villkor för att ta del av erbjudandet:

-Du arbetar på ett företag som är hyresgäst hos Tosito.
-Du hyr en hyresrätt av Tosito.
-Du har köpt en bostadsrätt av Tosito. (Del av Tosito För Dig i två år från tillträde)

Förtur till bostadsrätt eller hyreslägenhet
Du som vill uppgradera ditt boende, flytta till en större lägenhet, från hyresrätt till bostadsrätt (eller tvärtom) har alltid förtur, vare sig du hyr kontor eller bor i någon av våra bostäder.

Miljöombyte till förmånliga priser*
Även om du trivs bäst hemma så kanske du vill byta utsikt emellanåt. Då har du möjlighet att hyra några av våra semesterbostäder till förmånliga priser. Vad sägs om att njuta av vinteräventyr i Åre eller Sälen eller utforska vackra Åhus?

*Semesterboendena hyrs ut mot en självkostnad av skatterättsliga skäl (du ansvarar själv för ev. beskattningsfrågor).

Inspiration och temakvällar
Som del av Tosito För Dig kommer du att få inbjudan till olika inspirations och tema kvällar under året. Innehåll kommer att utgå från din vardag. Exempelvis inredning, trädgård, idrott, mat och miljökvällar. Ta med grannen eller kollegan på en trevlig kväll!

Vi uppdaterar erbjudandena regelbundet och överraskar dig gärna. Håll utkik efter direktutskick och uppdaterad information.

Vaktmästartjänst
Du kan alltid få hjälp med småtjänster som underlättar din vardag. Allt från byte av en lampa eller kanske målning av väggar? 

Central parkering
Du som har bil har möjlighet att hyra parkeringsplats i centrala Jönköping.

Lokala idrotts och kulturupplevelser
Vi erbjuder biljetter till idrottsevenemang i både Jönköping och Göteborg. Ex. till Hv71, Hallby Handboll och IFK Göteborg. Utöver detta har vi även ett samarbete med Folkets Park i Huskvarna där vi erbjuder biljetter till flertalet av sommarens konserter.

Andréa
Fritz

Frågor och bokningar
070-970 58 46
tositofordig@tosito.se