Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Slottsgatan 40

Kontor 56 m²

Ledigt kontor med utsikt över Jönköping!

Gamla SAAB fabriken har byggts om

Lokaltyp
Kontor
Adress
Slottsgatan 40, 553 22, Jönköping
Storlek
56 m²
Beteckning
980-980-403
Byggår
1957
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Östra Torget samt gator kring fastigheten. Garage med parkeringar kommer finnas i fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse

Lokalbeskrivning

Ledig kontorslokal med stort fint ljusinsläpp, med en utsikt över Jönköping. 56 kvm Möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Fastighetsbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • FastighetsbeskrivningLedig kontorslokal med stort fint ljusinsläpp, med en utsikt över Jönköping. 56 kvm Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Lokalen har en öppen planlösning med en köks del och WC. Lokalen är placerad längst upp i trapphuset, med en hiss som går till våning 4, sedan är det en trappa upp till våning 5. Gamla SAAB fabriken har byggts om. I entréplanet finns gymanläggningen STC och uppåt i huset har vi studentlägenheter i samarbete med Jönköping University. Nära anslutning till alla faciliteter såsom butiker, apotek, restaurang, hotell, gym och myndigheter. Allt detta för att underlätta din vardag. Garage med parkeringar kommer finnas i fastigheten. Goda bussförbindelser i nära anslutning.
  • OmgivningNära anslutning till alla faciliteter såsom butiker, apotek, restaurang, hotell, banker och myndigheter. Allt detta för att underlätta din vardag.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser i nära anslutning.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan