Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Barnarpsgatan 39

Kontor 247 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Barnarpsgatan 39, 553 33, Jönköping
Storlek
247 m²
Beteckning
926-926-407
Byggår
1882
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra kvm/år
1900kr

Fastighetsbeskrivning

Ledigt kontor i charmiga kontorslokaler. Denna fastighet är belägen på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. 247 kvm ledig kontorslokal. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. 247 kvm kontorslokal. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Lokalen har nära till faciliteter som mataffär och apotek vid Munksjöstaden som du behöver för att underlätta din vardag. Intilliggandes finner du trevligt promenadstråk längs Munkssjön. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Goda bussförbindelser till resecentrum, samt 15 minuters promenad in till centrum.
  • OmgivningCentralt placerad fastighet på Barnarpsgatan. Tidigare tillhörande Munksjö fabriken.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser och ca 15 min promenad till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.