Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Östra Storgatan 7

Kontor 1528 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Östra Storgatan 7, 553 20, Jönköping
Storlek
1528 m²
Beteckning
912-912-403
Byggår
1973
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
2
Hyra kvm/år
2200kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal med centralt läge mitt på gågatan. 300 - 1528 kvm på attraktivt läge över HM på Östra Storgatan 7-9. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Jönköpings gågata Östra Centrum 7-9. Läget för lokalen är över H&M. 300- 1 528 kvm kontorslokal. Möjlighet anpassa lokalen efter behov. Innegård finns tillgänglig för alla hyresgäster. Gågatan har nära till alla faciliteter som du önskar för att underlätta din vardag. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser. Med det centrala läget till Resecentrum Jönköping går det enkelt att resa vidare med buss och tåg, med god kommunikation.
  • OmgivningGågatan i Jönköping City. Närhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov.
  • KommunikationerNära Resecentrum Jönköping med buss samt tågförbindelser. Bra kommunikation till innerstadsbussar.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.