Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Norra Strandgatan 6

Kontor 525 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Norra Strandgatan 6, 553 20, Jönköping
Storlek
525 m²
Beteckning
913-913-903
Byggår
1928
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
3
Hyra kvm/år
2400kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal med utsikt över Vättern. Unik möjlighet med kontor i gamla anrika nöjespalatset Huset och Hyde Park som anpassades till kontor 2017. Idag är detta en kontorsfastighet. 525 kvm ledig lokalyta. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Gamla dansgolvet inne i lokalen är nu en perfekt yta för den som är i behov av större eventyta eller för nätverksträffar eller seminarium.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningUnik möjlighet med kontor i gamla anrika nöjespalatset Huset och Hyde Park som anpassades till kontor 2017. Centralt belägen fastighet med anor från tidigt 1900- tal. Tosito tog över fastigheten 2013 och 2015 påbörjades ombyggnationen. Idag är detta en kontorsfastighet. 525 kvm ledig lokalyta. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Gamla dansgolvet inne i lokalen är nu en perfekt yta för den som är i behov av större eventyta eller för nätverksträffar eller seminarium. Stenkast från Jönköpings Citys gågata med butiker, apotek, restauranger, banker och hotell. Alla dessa faciliteter för att kunna underlätta din vardag. Lättillgängligt till buss och tåg förbindelser.
  • OmgivningStenkast från Jönköpings Citys gågata med butiker, apotek, restauranger, banker och hotell.
  • KommunikationerNärhet till både buss och tåg
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.