Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Norra Strandgatan 6

Kontor 525 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Norra Strandgatan 6, 553 20, Jönköping
Storlek
525 m²
Beteckning
913-913-903
Byggår
1928
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
3
Hyra kvm/år
2000kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal med utsikt över Vättern. Unik möjlighet med kontor i gamla anrika nöjespalatset "Huset" och "Hyde Park" som anpassades till kontor 2017. Idag är detta en kontorsfastighet. 525 kvm ledig lokalyta. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Gamla dansgolvet inne i lokalen är nu en perfekt yta för den som är i behov av större eventyta eller för nätverksträffar eller seminarium.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningUnik möjlighet med kontor i gamla anrika nöjespalatset "Huset" och "Hyde Park" som anpassades till kontor 2017. Centralt belägen fastighet med anor från tidigt 1900- tal. Tosito tog över fastigheten 2013 och 2015 påbörjades ombyggnationen. Idag är detta en kontorsfastighet. 525 kvm ledig lokalyta. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Gamla dansgolvet inne i lokalen är nu en perfekt yta för den som är i behov av större eventyta eller för nätverksträffar eller seminarium. Stenkast från Jönköpings Citys gågata med butiker, apotek, restauranger, banker och hotell. Alla dessa faciliteter för att kunna underlätta din vardag. Lättillgängligt till buss och tåg förbindelser.
  • OmgivningStenkast från Jönköpings Citys gågata med butiker, apotek, restauranger, banker och hotell.
  • KommunikationerNärhet till både buss och tåg
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping..

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.