Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Harven

Butik 293 m²

Lokaltyp
Butik
Adress
Harven, 566 37, Habo
Storlek
293 m²
Beteckning
901-01
Byggår
2022
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns i anläggning till lokalen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
BV
Hyra kvm/år
2000kr

Fastighetsbeskrivning

Nyproducerad butikslokal i Kärnekulla Habo, 293 kvm. Lokalen är i toppläge som tar ut svängarna i form av arkitektur och design. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeHabo/Habo/
  • LokalbeskrivningNy stadsdel i Kärnekulla Habo som påbörjades år 2020. 293 kvm ledig butikslokal med ett toppläge. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Projekt Kärnekulla innefattar 800 bostadsrätter, hyresrätter och radhus. Kärnekulla planeras erbjuda skola, förskola, idrottshall, gym, mataffär och butikslokaler. Detta för att kunna erbjuda och underlätta för dig med alla faciliteter du behöver. Med detta projekt tas svängarna ut i form av både arkitektur och design. God kommunikation och lättillgängligt med buss till centrala Jönköping. Parkering finns i anläggning till lokalen.
  • OmgivningAktörer som är klara i Habo är Willys matbutik, STC med ny träningsanläggning. Projektet kommer omfatta 800 bostäder. Kärnekulla planeras erbjuda skola, förskola, idrottshall, mataffär, butikslokaler samt övrig service.
  • KommunikationerGoda kommunikationer med buss in till centrala Jönköping.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.