Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Barnarpsgatan 39

Kontor 392 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Barnarpsgatan 39, 553 33, Jönköping
Storlek
392 m²
Beteckning
926-926-100
Byggår
1882
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1
Hyra kvm/år
1950kr
Lokal i idylliska Munksjö-området

Lokal i gott skick på ca 390kvm med möjlighet att anpassa efter behov.

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/
  • LokalbeskrivningVälkommen till idylliska Munksjö-området där karaktären av hållbarhet och genuinitet möter varandra. Denna fastighet är belägen på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö-fabriken. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Ytan är 392 kvm men med möjlighet att anpassa till större. Lokalen har nära till faciliteter som mataffär och apotek vid Munksjöstaden som du behöver för att underlätta din vardag. Intilliggandes finner du trevligt promenadstråk längs Munksjön. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Goda bussförbindelser till resecentrum, samt 15 minuters promenad in till centrum.
  • OmgivningCentralt placerad fastighet på Barnarpsgatan. Tidigare tillhörande Munksjö fabriken.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser och ca 15 min promenad till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudanden för er och era kollegor. Allt från gratis musik- och sportevents, till förtursrätt till bostäder hos Tosito, och möjlighet till förhyrningen av semesterboenden för en extra bra peng. Gå gärna in på vår hemsida och ta ett kik på vårt koncept Tosito För Dig.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.