Kontakt
Följ oss
Trygghet

Brf Sjöviken

SLUTSÅLT!

Läs mer

Sjöviken - här vill man bo.

‣ Natur-, pool- och sjönära
‣ Tryggt och säkert
‣ Familjärt och omtänksamt
‣ Grönt och skönt
‣ Aktivt och avkopplande
‣ Hållbart och framtidssmart

Se redan nu exempel på lägenheter i vår bostadsfolder.

”Sjöviken ligger precis vid Vättern med en grönskande parkmiljö i tre väderstreck vilket inger en känsla av lugn och välbehag. Ett boende som har allt och lite till.”

Fredrik Zimmerman, Säljansvarig för Sjöviken

Tidlöst naturskönt läge – nära Jönköpings stadspuls.

Stadsdelen Strandängen med närhet till Jönköping pulserar i nuet, men bär på minnen från svunna tider. Området präglas av Ebba Ramseys historia, kvinnan som redan på 1800-talet lade grunden för ett självförsörjande samhälle. Genom seklen har stadsdelen förändrats, men det Vätternära läget är tidlöst. Nu är det dags för dig att flytta in. Just nu växer en ny vision om en hållbar och modern stadsdel fram. Med bostadsrätter och hyresrätter i symbios. Lägenheter i natursköna omgivningar för jobb, vila, lek och spring – för hela livet.

Sjöviken från in- och utsidan.

Ett stenkast från Vättern, som en naturlig del av omgivande grönska, reser sig Sjöviken. Två huskroppar, trygga tillsammans. Modernt stilfull i sin arkitektur, visuellt vackra från alla håll. På taket, en generös terrass som lockar till sig sol och på gården, en grönskande innergård som väcker lust att stanna utomhus en stund till. Med lugn blick över horisonten och stadspulsen på bekvämt avstånd.

Ett steg in och du är som hemma. Här är det hemtrevligt och ombonat redan från första stunden – och när du flyttar in är du helt rätt i tiden. Formspråket är ljust, modernt, hållbart och hjärtligt. Välkommen in.

Person skissar på sin nya kontorslokal

Upplev känslan.

Med passion för genuin livskvalitet försöker vi se det unika. Hitta en balans mellan lugn och nyfikenhet. Formge den speciella karaktären varje unik plats har och med traditionellt hantverk arbeta in känsla och kvalitet. I Sjöviken har vi hittat många unika kvaliteter, du kan känna doften från vattnet, se solblanka vågor, cykla till Jönköpings centrum och vara en del i den framtid som växer fram i Strandängens parkmiljö.

Lägenheterna har härlig utsikt i parkmiljö, är välplanerade och med extra genuina detaljer. Bostäderna formar sig runt en gård med ett gemensamt poolhus för sköna dagar året runt med bastu, bad och solstolar. Takterrassen närmast Vättern tillhör alla och blir en härlig plats att uppleva känslan på.

Thomas Hultegård & Andreas Åkerlund, Arkitekthuset

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se