Kontakt
Följ oss
Trygghet

Radhus på Kärnekulla

Tryggt radhusliv med räntegaranti!

Läs mer

Planering

Vi har länge spanat på Kärnekulla - ett av , enligt oss, Habos finaste områden

Stäng

Säljstart

Dags att investera i ditt framtida drömhem. Vilken radhus drömmer du om?
Etapp 1 hade säljstart i Augusti 2020.
Etapp 2 hade säljstart November 2021.

Stäng

Byggstart

Första spadtaget för Etapp 1 genomfördes Våren 2021.
Första spadtag för Etapp 2 beräknas genomföras Våren 2022.

Stäng

Designval

Välj en av våra skräddarsydda designlinjer som ger dig ett hem där du kan bo, leva och bara vara.
Etapp 1: Tillval genomförda.
Etapp 2: Beräknas ske Våren 2022.

Stäng

Inflyttning

Etapp 1 planeras flytta in i April 2022.
Etapp 2 flyttar in April 2023.

Stäng

Antal radhus: 25+2    Storlek: 126 kvm + 25 kvm   Område:Kärnekulla, Habo

Radhus med plats för dig och din familj.

Välkommen hem till Kärnekulla Gård. Här finns utrymme för familj och vänner. Grönområden för idrott, lek och spring i benen. Närhet till ett svalkande dopp i Vättern. Men såklart också för lugn, ro och en kaffe i solen med naturliga utsikter.

Området växer med dig. Under 2022 stod livsmedelsbutik, gym, bostadsrätter i Vättervyn samt första etappen på Kärnekulla Gård klart. År 2023 färdigställs förskola, skola, idrottshall, kontorshotell, lekplats och restauranger.

Köp ditt nya hem idag. Välj mellan två olika husvarianter. Studiohus om 25 kvm alternativt 2-plan om 126 kvm. Inflytt i april 2023!

Tryggt köp med Tositos räntegaranti

Att köpa en bostad av Tosito skall förenas med trygghet. Med tanke på den senaste tidens omvärldsfaktorer har Tosito tagit fram ett erbjudande om räntegaranti med syfte att öka tryggheten i ditt bostadsköp. Vi vill att du som köpare inte skall behöva oroa dig för kraftigt höjda månadsavgifter de kommande tre åren.

Tositos räntegaranti för föreningens lån innebär max 3,5% i ränta under tre år, med start från inflyttning av sista etappen. Erbjudandet innebär att en faktisk räntenivå över 3,5% inte behöver tas ut som högre månadsavgifter.

Kontakta ansvarig mäklare för att få ytterligare information.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en bostad i ett Tosito-projekt ska förenas med trygghet. Vi är mycket måna om att du som köpare känner dig trygg genom hela processen och det vi lämnar över, det ska både vi och du som köpare känna oss stolta över. Vår trygghet bygger på personlig närvaro, som köpare har du alltid din egen kontaktperson på Tosito som du kan vända dig till med frågor och funderingar. Att vi lämnar över bostaden vid inflyttningen betyder inte att vi lämnar föreningen, tvärtom. Vi finns kvar och ser till att föreningen och dess fastighet tas om hand!

Läs gärna mer i vår folder om vårt trygghetspaket.
Ladda ner foldern här (PDF-fil)

Hållbara hantverk som ger hemkänsla.

”Vi planerar och funderar, försöker att göra mer än det väntade, lägger kraft på att brodera in det oväntade, det speciella, det som ger karaktär och som skapar en känsla av hantverk, det genuina. Vi tycker att vi lyckats på Kärnekulla Gård och väntar med spänning på att se vilka som kommer att flytta in. Radhusområdet blir bryggan över till den nya området som är del av Habos spännande framtid. Radhusområdet formar sig runt en småskalig central gata och öppnar upp sig mot söder. Det höga läget skänker långa siktlinjer över det öppna landskapet. Här möter man och ser naturen och vyer som skiftar med årstiderna.”

 

Thomas Sandell
Huvudarkitekt – i samarbete med medverkande
arkitekterna Marie Den Besten och Jenny Kåhre.

Radhus i Brf Kärnekulla Gård, Habo

Radhusen & priser

Objekt Antal rum Storlek Våning Pris Avgift Planritning Status
D2 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling
D3 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Fastighetsbyrån
D4 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling
D9 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling

Vill du ha mer information eller gå på visning?
Gör din intresseanmälan nu!

Gör gärna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort för att ge information och besvara eventuella frågor. Vi tar gärna med dig ut på en visning i radhusen.
Läs gärna Tosito Integritetspolicy som reglerar hur vi lagrar och bearbetar personuppgifter.
Fält markerade med * behöver fyllas i.

Christian
Gustavsson

Mäklare/Sälj
070 – 824 08 03
christian.gustavsson@svenskfast.se

Johan
Agnesund

Mäklare/Sälj
072 – 666 94 17
johan.agnesund@svenskfast.se

Kärnekulla Gård från utsidan.

Här står husen sida vid sida, omlott, uppfyllda av det vackra som ryms i repetition. I gemensam grannvänlig samklang, med varandra och den omgivande naturen. Med låga murar som ordnar och ramar in, markerar privat och gemensamt. Samtidigt solitärer, med variation i volym och omgivande trädgårdsgrönska. Entréer som välkomnar redan från gatan.

Rätblock och trianglar skapar karaktär och identitet. Robusta naturmaterial och mörk färgskala håller samman. Trä och sten ger variation och dynamik. Hållbara val tillsammans med god arkitektur, uttryckt i ett tidlöst, beständigt bostadskvarter. Ett kvarter som blir vackrare med åren – i takt med att det fylls med minnen, historier och liv.

Kärnekulla Gård från insidan.

Steget in från gatan är kort och vänligt. Innanför dörren känner du dig hemma – kom in i värmen. Här är det personligt, ombonat och hjärtligt redan från inflyttningsdagen. Allt finns från början så ta din tid att sätta personlig prägel. Bjud upp, bjud in, hoppa, spring, ta en lur, ta en kaffe med fönstret öppet. Här bor du i ett radhus, planerat efter livet – hur ser ditt liv ut?

När du flyttar in på Kärnekulla Gård är du helt rätt i tiden. Grundutförandet i samtliga bostäder kallar vi ”Tosito Vardag” vilket omfattar ljusa och fräscha material, vitvaror av god kvalitet och funktionella lösningar – kort sagt, allt du behöver för att det ska vara lätt att leva. Om du vill ta ett formstarkt steg uppåt, höja känslan och kvalitén i din bostad kan du uppgradera dig med några av våra skräddarsydda designlinjer. Valmöjligheterna är generösa – det största radhuset öppnar till och med för personligt val av planlösning på tredje våningen.

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Calle
Ingerman

Projektledare
0768 – 07 14 14
calle@tosito.se

Christian
Gustavsson

Mäklare/Sälj
070 – 824 08 03
christian.gustavsson@svenskfast.se

Johan
Agnesund

Mäklare/Sälj
072 – 666 94 17
johan.agnesund@svenskfast.se