Kontakt
Följ oss
Trygghet

SOMMARERBJUDANDE!

36 avgiftsfria månader + prisgaranti!

Läs mer

Vill du veta mer om Brf Kärnekulla Gård – Ring eller maila Fredrik så kan han berätta mer!

Telefon: 0727 17 07 89
Epost: fredrik@tosito.se

Besiktning - Trygghetspaket i lägenheter från Tosito, Jönköping

36 avgiftsfria månader + prisgaranti!

Just nu erbjuder vi hela 36 månader avgiftsfritt samt en unik prisgaranti vid bostadsköp senast 31 augusti. Enkelt förklarat, prisgarantin innebär att du kan köpa en bostadsrätt där Tosito garanterar att du inte gör en förlust på din bostadsaffär. Prisgarantin gäller 2-5 år efter ditt bostadsköp.

Lägenheten är redo för inflytt, passa på att göra din livs bostadsaffär!

Kontakta oss för mer information och visning!
Fredrik Zimmerman, Säljansvarig Tosito
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Radhus med plats för dig och din familj.

Välkommen hem till Kärnekulla Gård. Här finns utrymme för familj och vänner. Grönområden för idrott, lek och spring i benen. Närhet till ett svalkande dopp i Vättern. Men såklart också för lugn, ro och en kaffe i solen med naturliga utsikter.

Området växer med dig. Här finns livsmedelsbutik, gym, förskola, skola, idrottshall, bilhall, kontorshotell och restauranger.

Hållbara hantverk som ger hemkänsla.

”Vi planerar och funderar, försöker att göra mer än det väntade, lägger kraft på att brodera in det oväntade, det speciella, det som ger karaktär och som skapar en känsla av hantverk, det genuina. Vi tycker att vi lyckats på Kärnekulla Gård och väntar med spänning på att se vilka som kommer att flytta in. Radhusområdet blir bryggan över till den nya området som är del av Habos spännande framtid. Radhusområdet formar sig runt en småskalig central gata och öppnar upp sig mot söder. Det höga läget skänker långa siktlinjer över det öppna landskapet. Här möter man och ser naturen och vyer som skiftar med årstiderna.”

 

Thomas Sandell
Huvudarkitekt – i samarbete med medverkande
arkitekterna Marie Den Besten och Jenny Kåhre.

Radhus i Brf Kärnekulla Gård, Habo

Radhusen & priser

Objekt Antal rum Storlek Våning Pris Avgift Planritning Status
D3 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling
D4 5 126 kvm 2-plan 2 895 000 kr 6 169 kr Ladda ner Svensk Fastighetsförmedling

Vill du ha mer information eller gå på visning?
Gör din intresseanmälan nu!

Gör gärna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort för att ge information och besvara eventuella frågor. Vi tar gärna med dig ut på en visning i radhusen.
Läs gärna Tosito Integritetspolicy som reglerar hur vi lagrar och bearbetar personuppgifter.
Fält markerade med * behöver fyllas i.

Johan
Agnesund

Mäklare/Sälj
072 – 666 94 17
johan.agnesund@svenskfast.se

Kärnekulla Gård från utsidan.

Här står husen sida vid sida, omlott, uppfyllda av det vackra som ryms i repetition. I gemensam grannvänlig samklang, med varandra och den omgivande naturen. Med låga murar som ordnar och ramar in, markerar privat och gemensamt. Samtidigt solitärer, med variation i volym och omgivande trädgårdsgrönska. Entréer som välkomnar redan från gatan.

Rätblock och trianglar skapar karaktär och identitet. Robusta naturmaterial och mörk färgskala håller samman. Trä och sten ger variation och dynamik. Hållbara val tillsammans med god arkitektur, uttryckt i ett tidlöst, beständigt bostadskvarter. Ett kvarter som blir vackrare med åren – i takt med att det fylls med minnen, historier och liv.

Kärnekulla Gård från insidan.

Steget in från gatan är kort och vänligt. Innanför dörren känner du dig hemma – kom in i värmen. Här är det personligt, ombonat och hjärtligt redan från inflyttningsdagen. Allt finns från början så ta din tid att sätta personlig prägel. Bjud upp, bjud in, hoppa, spring, ta en lur, ta en kaffe med fönstret öppet. Här bor du i ett radhus, planerat efter livet – hur ser ditt liv ut?

När du flyttar in på Kärnekulla Gård är du helt rätt i tiden. Grundutförandet i samtliga bostäder kallar vi ”Tosito Vardag” vilket omfattar ljusa och fräscha material, vitvaror av god kvalitet och funktionella lösningar – kort sagt, allt du behöver för att det ska vara lätt att leva. Om du vill ta ett formstarkt steg uppåt, höja känslan och kvalitén i din bostad kan du uppgradera dig med några av våra skräddarsydda designlinjer. Valmöjligheterna är generösa – det största radhuset öppnar till och med för personligt val av planlösning på tredje våningen.

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Johan
Gustavsson

Mäklare/Sälj
0708-72 72 14
johan.gustavsson@svenskfast.se

Johan
Agnesund

Mäklare/Sälj
072 – 666 94 17
johan.agnesund@svenskfast.se