Kontakt
Följ oss
Trygghet
2022-06-23

Vi välkomnar Erik Olssons Fastighetsförmedling till Jönköping!

Erik Olsson Fastighetsförmedling öppnar kontor i Jönköping!

Fastighetsbolaget Tosito har tecknat ett hyresavtal med Erik Olsson Fastighetsförmedling om en lokal på över 200 kvm i fastigheten Arken i centrala Jönköping. Mäklarbyrån flyttar in 1 december i Handelsbankens tidigare lokaler vid Hoppets Torg och detta är deras första etablering i Jönköping.

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Sedan tidigare finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Lund, Nyköping, Sandviken, Staffanstorp, Skanör, Södertälje, Sölvesborg, Trelleborg, Varberg, Åhus, Örebro och Österlen. De cirka 200 medarbetarna förmedlar varje år tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder.

-Det känns väldigt roligt att få välkomna Erik Olsson till Jönköping. Vi har ett samarbete med dem sedan tidigare i Göteborg och det känns väldigt roligt att få fortsätta det. Det blir en charmig lokal i ett suveränt läge säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

-Vi är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Det lyckas vi med både genom att växa och ta marknadsandelar där vi redan är etablerade, och genom att etablera oss i nya svenska städer i snabb takt. Jönköping är ett fint exempel på hur den geografiska expansionen i Småland och Blekinge. I Jönköping kommer vi utöver mäklare att förlägga en del av vår stab för att det skall bli lättare att serva vår växande organisation berättar Martin Wickström som är VD på Erik Olsson.

-Strategin att bygga seniora team på bästa läge i stan har visat sig fungera väldigt bra. I Kalmar är vi redan nu marknadsledande på villamarknaden fortsätter Maths Alvfalk som är tillväxtchef på Erik Olsson.

-När det gäller mäklarna i Jönköping är det flera väletablerade och duktiga mäklare som representerar Erik Olsson redan när vi slår upp dörrarna. Inom ett år räknar vi med att vara 8-10 mäklare avslutar Irna Arvill , Erik Olssons regionchef i sydöstra Sverige.

 

För mer information,

Tommy Fritz, Vd, Tosito
tommy@tosito.se
070 – 831 71 71

Johan Nordenfelt
johan.nordenfelt@erikolsson.se
073-377 84 40

« Till nyhetsarkivet