Kontakt
Följ oss
Trygghet
2022-01-14

Tosito och Brixly inleder samarbete avseende bostäder projekt Mossagården i centrala Skövde.

 Tosito och Brixly inleder en gemensam satsning i projekt Mossagården i centrala Skövde. Projektet innefattar ca 150 bostadsbyggrätter om cirka ca 15 000 kvm/BTA. 

Inom exploateringsområdet Mossagården skall bostäder uppföras av tre olika exploatörer: Tosito/Brixly, Skövdebostäder, och HSB Produktion i NVG HB. Skövde kommun skall även uppföra en förskola med sex avdelningar. Området kommer att bebyggas i fyra etapper, de första tre består av bostäder och den avslutande etappen blir förskolan. 

Tosito och Brixly planerar för att genomföra en byggstart under 2022 och en första inflyttning under år 2024. 

Det känns väldigt glädjande att vi kan etablera oss i Skövde som är ny ort och vi ser fram emot att samarbeta med det härliga gänget på Brixly. Vi tror att området Mossagården blir en viktig pusselbit i Skövdes utveckling och är tacksamma för möjligheten att få vara med och utveckla området säger Tommy Fritz, VD Tosito 

Efter att vi fick möjligheten att utveckla en del av det spännande projektet Mossagården i Skövde har vi sökt den rätta samarbetspartnern. Att vi nu inleder ett samarbete med Tosito som visar ett fantastiskt driv med rätta värderingar, så är vi övertygade om att vi kommer att skapa fantastiskt fina lägenheter med hög kvalité och till detta rätt läge säger Markus Brink, VD Brixly AB.

 

För mer information,

Tommy Fritz, Vd, Tosito
tommy@tosito.se
070 – 831 71 71

« Till nyhetsarkivet