Kontakt
Följ oss
Trygghet
2022-06-08

Tosito i 20-årigt sponsringsavtal med Folkets Park

Tosito signerar sponsringsavtal om 20-årigt åtagande till Folkets Park i Huskvarna.

Folkets Park ligger i Huskvarna inom Jönköpings kommun. Parken har flera scener, både inom- och utomhus med verksamhet året runt och nu planerar de att växa och en ny stor scensatsning pågår.

I samband med satsningen väljer det Jönköpingsbaserade fastighetsbolaget Tosito att gå in och stödja parken med ett stort sponsringsavtal om ett 20 årigt åtagande.

 

– Vi glädjs av det stora engagemanget som gänget bakom Folkets Park har och imponeras av hur dem har lockat stora namn till scenerna i Huskvarna. Med denna satsning vill vi vara med och långsiktigt bidra till att fortsätta att utveckla parken då vi anser att Folkets Park är en av kommunens bästa samlingsplatser för gemenskap och upplevelser i alla åldrar, säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

 

-Vi är väldigt glada och stolta över att Tosito tror på vår verksamhet och uppmärksammar precis det som vi själva brinner för. Vi uppskattar det engagemang och stöd som det långsiktiga samarbetet med Tosito innebär. Att vara en spännande och välkomnande mötesplats för alla åldrar och intressen. Med detta avtalet kan vi fortsätta att utvecklas i den riktningen och vi börjar stort redan i sommar med namn som Veronica Maggio, Lars Winnerbäck, Miss Li, The Ark och Victor Leksell, för att nämna några. Sen har vi såklart våra bilträffar och barnens festivaldag som vi verkligen tycker höjer bredden i programmet och gör att vi blir framtidens mötesplats, för alla säger Per-Magnus Söder, folkparkschef

 

För mer information,

Tommy Fritz, Vd, Tosito
tommy@tosito.se
070 – 831 71 71

« Till nyhetsarkivet