Kontakt
Följ oss
Trygghet
Ny logistikfastighet som byggs av Tosito åtFreja Transport & Logistics
2023-04-17

Tosito AB bygger en logistikfastighet på Torsvik åt FREJA Transport & Logistics AB

Fastighetsbolaget Tosito har skrivit hyreskontrakt med FREJA Transport & Logistics om en logistikfastighet i Torsvik. Logistikfastigheten börjar att byggas nu och kommer att bli cirka 20 000 kvm med inflyttning våren 2024. Hyreskontraktet är ett så kallat grönt hyreskontrakt och byggnaden blir miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad.

Vi är väldigt glada över att FREJA valt att växa ytterligare på Torsvik i Jönköping. Vi har ett bra samarbete och vi är glada att vi har fått förtroendet på nytt, vi ser detta som ett kvitto på att vi haft ett lyckat samarbete och ser fram emot att följa deras resa kommande åren säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

FREJA Transport & Logistics AB är glada att vi i samarbete med Tosito AB, efter en bra och professionell förhandlingsprocess, kommit fram till en konceptlösning för byggnation av logistik-, cross-dockterminal- och kontorslokaler vilket gör att vi fyrdubblar våra kvadratmeter i Jönköping. Från start har det varit en mycket bra dialog och en förståelse om vikten för FREJA att bygga en miljöanpassad, framtidssäker modern fastighet.

Beslutet om utbyggnaden är delvis baserat på en önskan att expandera i regionen, Jönköping är en viktig punkt i Sverige för vårt setup och inte minst den fina utveckling och volymökning vi haft som gjort att vi vuxit ur vår nuvarande fastighet. FREJA ser därför med glädje fram emot att nu kunna erbjuda det nödvändiga utrymmet för alla de förfrågningar vi får i relation till de tjänster vi kan erbjuda nuvarande och potentiella nya kunder, säger Morten Dreyer, VD på FREJA Transport & Logistics AB.

Nya potentiella kunder är mycket välkomna att kontakta FREJA Transport & Logistics AB på telefonnummer.: 36 18 13 51 om du/ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda när fastigheten står färdig.

 

För mer information,

Tommy Fritz, VD Tosito AB                                   Morten Dreyer, VD FREJA Transport & Logistics AB
0708-31 71 71                                                            +45 26 86 28 62
tommy@tosito.se                                                      msd@freja.com

« Till nyhetsarkivet