Kontakt
Följ oss
Trygghet

Tosito växer

Vi söker en projektledare!

Vill du vara med på vår tillväxtresa i Göteborg?

Som anställd hos Tosito blir du en del av vårt fantastiska gäng. Vi erbjuder en utvecklande och spännande arbetsplats med högt tempo där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamt mål – att det ska vara lätt att leva!

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Kungsgatan 10, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som projektledare för nybyggnation hos oss får du en ansvarfull och viktig roll då du ansvarar för hela byggprocessen från tidiga skeden till färdigställande av fastighet.

Du förväntas vara drivande i olika frågor där du med initiativkraft ger förslag på lösningar. Du samverkar med Tositos sälj och marknadsansvariga och har stora möjligheter att påverka i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi har ett långsiktigt perspektiv och spännande projekt i centrala Göteborg framför oss, där du alltså får en viktig roll.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har intresse och kunskap om boende och viss erfarenhet från bostadsentreprenader och/eller beställarerfarenhet. Erfarenhet från entreprenader är meriterande. Du är civilingenjör/högskoleutbildad ingenjör eller motsvarande.
För att trivas hos oss är teamet viktigt för dig och du mår bäst i en prestigelös miljö. Du är en god kommunikatör och metodisk i ditt sätt att arbeta. Du får möjlighet till egen utveckling och till att vara med ett påverka.

Det viktigaste för oss är att alltid göra det enkelt för kunden som ska köpa/hyra lägenhet, butikslokal eller kontor. Vi har fokus på personligt engagemang, hög service och hållbar utveckling.

Ansökan!

Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen att söka genom att maila CV och personligt brev till fredrik@cfkrekrytering.se senast den 1 April.

Vid frågor kontakta mer än gärna Marcus Bredberg (Tosito) på 0768-53 88 25 eller rekryterare Fredrik Kjelstrup på 0722-47 74 74.