Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Järnvägsgatan 9

Kontor 61 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Järnvägsgatan 9, 553 15, Jönköping
Storlek
61 m²
Beteckning
901-901-420
Byggår
1968
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Finns i fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
4
Hyra kvm/år
2500kr

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på 61 kvm med centralt läge. Det finns goda möjligheter att anpassas efter önskat behov. Lokalen har ett kontorsrum, samt ett öppet landskap, två stycken toaletter och ett litet pentry. Till fastigheten hör två garageplan där hyresgästerna har möjlighet att hyra sin egna garageplats. Rakt över gatan finner du Resecentrum med all buss och tågförbindelse.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Väster City
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Järnvägsgatan 9. Lokalen är 61 kvm och har en fantastisk utsikt över Vättern. Kontorslokalen goda möjligheter att anpassas efter önskat behov. Med ett stenkast till Vättern finner du trevligt promenadstråk. Till fastigheten hör två garageplan där hyresgästerna har möjlighet att hyra sin egna garageplats. Med det centrala läget har du nära till alla faciliteter som du önskar för att underlätta din vardag och dina behov, såsom butiker, restauranger, gym och apotek. Rakt över gatan återfinner du Resecentrum till all buss- och tågförbindelse.
  • OmgivningMed fantastisk utsikt över Vättern och mitt i hjärtat av Jönköping alldeles intill Resecentrum, med närhet till allt som kan underlätta för er vardag, och för att vara konkurrenskraftiga på marknaden.
  • KommunikationerRakt över gatan mot Resecentrum med tåg och bussförbindelser.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.