Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Västra Storgatan 4

Kontor 200 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Västra Storgatan 4, 551 12, Jönköping
Storlek
200 m²
Beteckning
Gambrinus
Byggår
1905
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Finns och/eller med mycket god tillgänglighet i närområdet.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
2
Hyra kvm/år
2200kr
Lokal i City

Denna kontorsyta ligger precis vid Centralstationen och med gångavstånd till det mesta man kan önska. Ytan kan anpassas efter era önskemål.

Fastighetsbeskrivning

När du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudanden! Allt från events i din stad till semesterboenden och förhandsrätt på våra hyresrätter och för köp av våra bostadslägenheter. Vi vill med andra ord sticka ut från mängden och det genomsyrar hela vår organisation. Vi står vid er sida från start och till en långsiktig relation. Välkommen att kontakta oss!

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Väster City
  • LokalbeskrivningFastigheten är en profilbyggnad som uppfördes redan 1905 av Post och Telestyrelsen dit gick man för att ringa. Sedan Tosito tog över den har samtliga våningsplan renoverats och anpassats efter hyresgästernas önskemål och de verksamheter de bedriver. Till fastigheten hör ett bilgarage under mark och hyresgästerna har möjlighet att hyra garageplatser.
  • OmgivningPå en exceptionell plats i Jönköping city, precis intill Hamnparken till öster om sig och Juneporten till väster om sig. Med närhet till allt för att underlätta er vardag och era behov.
  • KommunikationerFastigheten är centralt belägen på väster i Jönköping med direkt anknytning till centralstationen där ni finner tågstation och busstation.
  • ServiceNärhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta er vardag och era behov. När du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.