Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Logistikvägen 4

Lager 23000 m²

Attraktivt läge centralt på Torsvik!

Möjlig yta är mellan 5000 - 23 000 kvm. Fastigheten har möjlighet till högt i tak(12m), gott om parkeringsplatser intill fastigheten och goda rangeri

Lokaltyp
Lager
Adress
Logistikvägen 4, 556 52, Jönköping
Storlek
23000 m²
Beteckning
364-364-401
Byggår
2022
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse

Lokalbeskrivning

Området växer ständigt och du som hyresgäst har stor möjlighet att påverka nyproduktionen av fastigheten så att den passar era behov, så ta chansen nu för att vara en del av Torsviks framtid tillsammans med oss.

Fastighetsbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Torsvik
  • FastighetsbeskrivningMöjlig yta är mellan 5000 - 23 000 kvm. Fastigheten har möjlighet till högt i tak(12m), gott om parkeringsplatser intill fastigheten och goda rangeringsytor. Lokalen är placerad på området Torsvik, ca 10 minuter söder om Jönköping. Torsvik som är ett expansivt och mycket attraktivt logistikområde, precis intill E4:an, ligger strategiskt placerat mellan Sveriges och Nordens största städer. Området har blivit en knutpunkt för logistik och inom en radie av 40 mil når du 80 procent av Sveriges befolkning. Området växer ständigt och du som hyresgäst har stor möjlighet att påverka nyproduktionen av fastigheten så att den passar era behov, så ta chansen nu för att vara en del av Torsviks framtid tillsammans med oss.
  • OmgivningOmrådet har blivit en knutpunkt för logistik och inom en radie av 40 mil når du 80 procent av Sveriges befolkning. Lokalen ligger precis intill E4:an som gör det enkelt för dit att ta dig till och från olika platser.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan