Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Harven Kärnekulla

Butik, lager 2500 m²

Lokaltyp
Butik, lager
Adress
Harven Kärnekulla, 566 37, Habo
Storlek
2500 m²
Beteckning
Harven Kärnekulla
Byggår
2022
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
Parkering finns i anläggning till lokalen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1

Fastighetsbeskrivning

Nyproducerad butikslokal i Kärnekulla Habo, 2500 kvm med ett guldläge med vacker utsikt över Vättern. Lokalen tar ut svängarna i form av arkitektur och design. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeHabo/Habo/
  • LokalbeskrivningNy stadsdel i Kärnekulla Habo som påbörjades år 2020. 2500 kvm ledig bilhall med ett toppläge. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Projekt Kärnekulla innefattar 800 bostadsrätter, hyresrätter och radhus. Kärnekulla planeras erbjuda skola, förskola, idrottshall, gym, mataffär och butikslokaler. Detta för att kunna erbjuda och underlätta för dig med alla faciliteter du behöver. Med detta projekt tas svängarna ut i form av både arkitektur och design. God kommunikation och lättillgängligt med buss till centrala Jönköping. Parkering finns i anläggning till lokalen.
  • OmgivningAktörer som är klara i Habo är Willys matbutik, STC med ny träningsanläggning, Mötesplatsen Kärnekulla. Projektet kommer omfatta 800 bostäder. Kärnekulla planeras erbjuda skola, förskola, idrottshall, mataffär, butikslokaler samt övrig service.
  • KommunikationerGoda kommunikationer med buss in till centrala Jönköping.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.