Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Bredgränd 5

Lager 220 m²

Lokaltyp
Lager
Adress
Bredgränd 5, 553 20, Jönköping
Storlek
220 m²
Beteckning
912-912-471
Byggår
1973
Hiss
Hiss finns i fastigheten
Parkering
Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra kvm/år
2100kr

Fastighetsbeskrivning

Central belägen ledig lagerlokal på Bredgränd 5. Lagerlokal är 220 kvm, och är utrustad med kök och WC. Väl tilltagen lastplats på baksidan och bra hissmöjligheter. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/Öster City
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Bredgränd 5 i centrala Jönköping. Centralt belägen lagerlokal i källarplan, 220 kvm. Lokalen har WC samt kök och matplats. Väl tilltagen lastplats på baksidan och bra hissmöjligheter. Innegård finns tillgänglig för alla hyresgäster. Direkt anslutning till gågatan har du nära till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov. Direkt anslutning till fastigheten finns ett kommunalt parkeringshus som rymmer 375 platser. Med det centrala läget till Resecentrum Jönköping går det enkelt att resa vidare med buss och tåg, med god kommunikation.
  • OmgivningNära till gågatan i Jönköping City. Närhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta din vardag och behov.
  • KommunikationerNära Resecentrum i Jönköping med buss samt tågförbindelser. Bra kommunikation innerstadsbussar.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudandet och nu erbjuder vi Tosito Taxi! Taxin körs på el och förhoppningen är att våra kunder slipper ta egen bil till mötet, lunchen, träningen eller matbutiken och istället lutar sig tillbaka i Tosito-Taxin! Upplägget är enkelt, som kund ringer eller mailar du oss för att boka gratis skjuts inom centrala Jönköping.

Karta

Juliano Alm

Fastighetschef

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.