Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Barnarpsgatan 39

Kontor 392 m²

Lokaltyp
Kontor
Adress
Barnarpsgatan 39, 553 33, Jönköping
Storlek
392 m²
Beteckning
926-926-100
Byggår
1882
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1
Hyra kvm/år
1950kr
Lokal i idylliska Munksjö-området

Lokal i gott skick på 392 kvm med möjlighet att anpassa efter behov.

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/
  • LokalbeskrivningVälkommen till idylliska Munksjö-området där karaktären av hållbarhet och genuinitet möter varandra. Denna fastighet är belägen på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö-fabriken. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Ytan är 392 kvm men med möjlighet att anpassa till större. Lokalen har nära till faciliteter som mataffär och apotek vid Munksjöstaden som du behöver för att underlätta din vardag. Intilliggandes finner du trevligt promenadstråk längs Munksjön. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Goda bussförbindelser till resecentrum, samt 15 minuters promenad in till centrum.
  • OmgivningCentralt placerad fastighet på Barnarpsgatan. Tidigare tillhörande Munksjö fabriken.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser och ca 15 min promenad till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.