Kontakt
Följ oss
Trygghet
Tillbaka till alla lediga lokaler

Barnarpsgatan 39

Kontor

Lokaltyp
Kontor
Adress
Barnarpsgatan 39, 553 33, Jönköping
Beteckning
926-926-400
Byggår
1882
Hiss
Hiss finns ej i fastigheten
Parkering
God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Våningsplan
1
Hyra kvm/år
1900kr
Lokal i idylliska Munksjö-området

Fastighetsbeskrivning

Ledig kontorslokal på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. 350-892 kvm ledig kontorslokal. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. God möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.

Lokalbeskrivning

  • Kommun/Ort/OmrådeJönköping/Jönköping/
  • LokalbeskrivningDenna fastighet är belägen på Barnarpsgatan 39, tidigare tillhörande Munksjö fabriken. 350-892 kvm kontorslokal. Möjlighet att anpassa lokalen efter behov. Minsta yta 350 kvm men med möjlighet att anpassa till större. Lokalen har nära till faciliteter som mataffär och apotek vid Munksjöstaden som du behöver för att underlätta din vardag. Intilliggandes finner du trevligt promenadstråk längs Munkssjön. Möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten finns. Goda bussförbindelser till resecentrum, samt 15 minuters promenad in till centrum.
  • OmgivningCentralt placerad fastighet på Barnarpsgatan. Tidigare tillhörande Munksjö fabriken.
  • KommunikationerGoda bussförbindelser och ca 15 min promenad till Resecentrum.
  • ServiceNär du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Karta

Calle Ingerman

Fastighetsansvarig

Intresseanmälan

Hej, jag vill ha mer information om denna lokal.