Kontakt
Följ oss
Trygghet

Brf Björkallén, Kärnekulla

Säljstart i Juni!

Läs mer

Planering

Tositos vision tar form och vi påbörjar ritningar för projektet.

Stäng

Planerad säljstart

Försäljningen av den första etappen planeras att ske i våren 2022. Första etappen består av 33 lägenheter.

Stäng

Planerad Byggstart

Första spadtaget sätts i den grönskande jorden under försommaren 2022.

Stäng

Planerade Designval

Du gör ditt skräddarsydda designval våren 2022. Välj och skapa ett hem där du kan bo, leva och trivas.

Stäng

Planerad Inflyttning

Våren 2024 är det dags för ­inflyttning i Brf Björkallén. Välkommen hem.

Stäng

Antal bostäder: 33 (Etapp 1)  Rum & Kök: 2-5

Gör din intresseanmälan

Välkommen till ett enkelt lägenhetsliv, är Björkallén ditt nästa hem?

Brf Björkallén blir nästa bostadsprojekt på det nya området Kärnekulla i Habo. Björkalléns första etapp består av 33 lägenheter i storlekarna 2-5 rok varav en del lägenheterna är i etage. Lägenheterna är från 54 till 132 kvm och samtliga har balkong/uteplats. Det finns även möjlighet till parkeringsplats för bil och cykelförvaring inomhus och utomhus under tak. Som boende i Björkallén har du gångavstånd till områdets livsmedelsbutik, restauranger, förskola, skola och gym. Säljstarten kommer att ske i Juni och ansvarig mäklare är Evelyn och Mattias från Fastighetsbyrån i Habo, du hittar deras kontakt längre ned på sidan!

 

Naturnära läge vid Vättern - Köp lägenhet på Kärnekulla i Habo

Vår vision med Kärnekulla

”Vår ambition är att Kärnekulla ska ge en helt ny upplevelse men ändå kännas tryggt från början. Bekymmersfritt, barnvänligt, tillgängligt – oavsett var i livet och vardagen du befinner dig. Vi vill utveckla bygden kring Kärnekulla, som vi gör i våra andra stadsutvecklingsprojekt Munksjöstaden och på Strandängen. Med fokus på och ansvar för helheten. Vi har spanat på Kärnekulla sedan länge, kanske det mest attraktiva området i ett starkt växande Habo, med närhet till allt. Under 2022/2023 kommer flertalet bostäder vara inflyttade i samband med att livsmedelsbutik, restauranger, gym och förskola står klart”

-Tommy Fritz, VD på Tosito

Tryggt bostadsköp, Kärnekulla Vättervyn, Habo

Ett tryggt köp tillsammans med oss på Tosito.

Det ska vara lätt att känna sig trygg från början. Från dagen då du tar beslut om ny bostad till dagen du flyttar in och skapar dig ditt eget hem. Men också dagarna därefter, när du blir en del av en bostadsrättsförening. Vi finns nära dig, hela tiden.

Steg 1: Välj
Mäklarna finns tillgängliga för att besvara alla dina frågor. Boka gärna ett möte med dem där ni tillsammans kan gå igenom de olika alternativen på lägenhet för att hitta den som bäst passar ert behov.

Steg 2: Köp
Nästa steg är att skriva ett förhandsavtal – ett avtal som innebär att du räknar med att flytta in i den nya bostaden. Ca. 1-3 månader innan inflyttning skrivs ett upplåtelseavtal vilket ger dig tillträde i föreningen. När du köper en ny lägenhet är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Läs gärna mer om vårt trygghetspaket här: Trygghetspaket

Steg 3: Flytta in
När allt är klart får du en tid och datum för din inflytt. Vi från Tosito är då på plats och hjälper till vid praktiska frågor och hälsar dig välkommen hem. Vi lämnar 5 års garanti på din bostad och på fastigheten i sin helhet. Utöver detta lämnar vi extra garantier på för fastigheten särskilt kritiska byggnadsdelar såsom tätskikt och isolerskikt. När samtliga lägenheter är inflyttade lämnar vi inte projektet utan ser till att föreningen får en bra start, med möjligheter till långsiktigt samarbete.

Fredrik
Zimmerman

Försäljningsansvarig
0727-17 07 89
fredrik@tosito.se

Evelyn
Daniel

Ansvarig mäklare
0720 19 19 11
evelyn.daniel@fastighetsbyran.se

Mattias
Nilsson

Ansvarig mäklare
0702-53 73 57
mattias.nilsson@fastighetsbyran.se

Intresseanmälan

Gör gärna en intresseanmälan för att erhålla nyhetsbrev om projektet!
Läs gärna Tosito Integritetspolicy som reglerar hur vi lagrar och bearbetar personuppgifter.
Fält markerade med * behöver fyllas i.

  • Hidden
  • Hidden