Kontakt
Följ oss
Trygghet

Lätt att leva för dig som hyresgäst

Lokaler som matchar er! vi är måna om att ha en god relation med er och hela tiden vara öppna och lyhörda för era önskemål och behov. Vi vet att ett företags omställningsförmåga är minst lika viktig som en tydlig affärsidé. Vi vill vara så flexibla som möjligt för att lokalen ska passa just er!

Fastighetsskötare - Hyra kontor & lokal i Jönköping

Lätt vardag

Verksamheten i fokus för hyresgästen, vi hjälper till med det vardagliga! För att underlätta arbetsvardagen för våra hyresgäster så erbjuder vi en Vaktmästeritjänst då vi vet att vardagssysslorna tar mycket tid i anspråk. Vi hjälper er, vi byter glödlampor, målar om, kör till sortergården, monterar möbler eller annat som oftast tar tid från kärnverksamheten.

Cykla till jobbet är ett sätt att dels ta sig smidigt till jobbet men också för att få motion, detta vill vi underlätta med att försöka ha bra och lättillgängliga cykelplatser eller cykelförråd så man inte behöver fundera på vart man ska ställa sin cykel. Vi jobbar också för att varje fastighet ska ha duschmöjligheter antingen i lokalen eller på annat ställe i fastigheten, allt för att underlätta möjligheterna för träning innan eller efter arbetet.

Hyresgäst - Hyra kontor & lokal i Jönköping

Lätt att umgås

Umgås är viktigt! Vi hittar gärna på roligheter för våra hyresgäster som gör det lätt att umgås med sina kollegor eller även privat. Därför har vi köpt en andelslägenhet på Riviera Strand i Båstad som vi hyr ut till våra hyresgäster under sommarmånaderna.

Vi försöker också få träffa våra hyresgäster på lite roliga aktiviteter under året, dels hockey, fotboll eller en härlig kväll på Jönköpings konserthus Spira.

Att ha roligt tillsammans underlättar!

Trygghet - Hyra kontor & lokal i Jönköping

Lätt att känna sig trygg

Vi vill att man ska känna sig trygg i våra fastigheter! Vi jobbar aktivt med att byta ut vår belysning i källare och förråd till rörelsestyrd belysning, ett steg till att känna sig trygg i sin miljö.

Vi ser till att det är enkelt att nå oss vid akuta situationer, dels via jour men även direkt till oss på kontoret, allt för att finnas till hands när våra hyresgäster behöver oss.

Känna sig hemma - Hyra kontor & lokal i Jönköping

Lätt att känna sig som hemma

Lokaler som matchar ert behov! Kraven på arbetsplatsen ökar ständigt och går mer och mer åt att man ska trivas som hemma på sitt arbete. Olika miljöer på arbetsplatsen som stimulerar personalen för att prestera så bra som möjligt men även för att kunna njuta av en god kopp kaffe i en avslappnande miljö. Vi har inte facit på hur en arbetsplats ska se ut men genom en tydlig och bra dialog med våra hyresgäster så skapar vi tillsammans den bästa arbetsmiljön just för varje specifik verksamhet.

Hållbarhet - Hyra kontor & lokal i Jönköping

Lätt att leva hållbart

Hållbarhet för Tosito innebär att det ska vara lätt att leva och lätt att göra hållbara val, för våra kunder och våra medarbetare.
Som fastighetsägare vill vi verka för en god miljö. Vi beaktar hållbarhetsaspekter vid nybyggnation och förvaltning av fastigheter och kommunicerar de hållbarhetsöverväganden vi gör. För oss är det viktigt att använda sunda material, att arbeta aktivt för att minska vår förbrukning av värme, el och vatten, minska våra transporter samt att optimera vår avfallshantering. Vi är lyhörda för nya, bättre energialternativ, nya material och tekniker. Det material som vi använder ska ha låg miljöbelastning och inte innehålla några farliga ämnen. Genom att använda tex Byggvarubedömningen/Sunda Hus får vi information om vad en byggvara innehåller. Alla våra fastigheter har 100% förnyelsebar el och från och med 2018 är alla våra egna förvaltnings bilar elbilar.
Vi arbetar ständigt med att förbättra avfallshantering och energiförbrukning samt beaktar miljö vid ny och ombyggnation.